miercuri, 4 noiembrie 2009

Nu sunt nebun! (nu mergea cu Să fie...)

Coaie, nu sunt nebun nu? Am văzut un pinguin pe lacul Băneasa acum două ierni pe o bucată de gheaţă. Şi ştiţi ce făcea? Se scărpina la subraţ cu ciocu', evident. Mai eram eu, Puiu şi o babă. Nu, baba nu era cu noi...Adică era cu noi acolo, dar nu eram în gaşcă. Ne-am frecat la ochi de ne-a intrat pupila-n ceafă. Când eu pe Puiu, când el pe mine, când baba pe Puiu... şi pinguinul nu mai dispărea. De ce n-am scos telefonul să facem o poză? Este a 4530876-a oară când mi s-a pus această întrebare. Să ştiţi că mai există şi telefoane care NU fac poze. Mai trist este că n-am mai văzut pinguinul de-atunci. Şi nici pe babă. Oare erau mână în mână? Oare sunt nebun?

Altădată, stăteam să-mi spăl maşina la o benzinărie. Am dat cu benzină, am scos zippo-ul şi BUM! Staţi, glumesc. De fapt, aşteptam la aspirator. În faţa mea, un puştan, cu un căcat de Pejo, îşi verifica maşina dacă a fost spălată bine. Bă, şi se coia, se apleca, se întindea, se uita pe lung, se uita pe lat, mângâia vopseaua, se uita în oglindă. Lângă el, era gagică-sa, atât de sensibilă şi timorată, încât dacă îi dădeai un claxon îi cădea o ţâţă. Mă, şi îi explica el. Că vezi aici e nu ştiu cum, aici vezi că mi-a spălat-o aşa, că uite ce riduri, aici se ia culoarea. La 20 de metri de el, cu geamul deschis, cu mâinile strânse pe volan şi cu Tatăl Nostru în gând, eram eu. Dar când am ajuns la "şi pururea", am pornit motorul, am accelerat şi am pus o frână bruscă în spatele pejo-ului nasol. "Ia, în morţii mă-tii, îţi fut toată caroseria să ai la ce să te uiţi dup-aia." Dar m-am oprit la 3 centimetri de bara din spate, încât să facă ăla infarct. Şi proastei i-a mai căzut o ţâţă. Dar eu nu sunt nebun, nu?

Ieri, fumam în baie la muncă, alături de alţi demni scrumeori în pişoar, şi intră un nene. De pe stradă, el aşa, că nu-l ştia nici dracu'! Se uită la noi cu dezgust şi zice: " Pff! Nu se poate aşa ceva!" Şi pleacă. Oare el e nebun? Oricum, avea o faţă de parcă venea la baie să spună o rugăciune, nu să se pişe. Eu nu sunt nebun că zic asta, nu? Nu-i aşa? Cineva? Oricine?!

9 comentarii:

Sperminator 2.0 spunea...

mosule...fratele meu...esti dus...iti dai seama cate stoluri de pinguini o sa vezi pe la 40-50 de ani?:)))

ne-am prost spunea...

nu ti`a zis ma ca s`a mutat pinguinu in apartamentu de sub el?

ne-am prost spunea...

si nu coaie nu esti nebun, doar ca ai personalitate multipla :))

Sperminator 2.0 spunea...

si clar cel putin un Viorel(desi eu suspectez ca cel putin 4-5)e dus grav de tot la vanatoare de fluturi...

Alex spunea...

ba da activitate ca in seara asta nu ati avut in ultimele 2 luni:)).

Sperminator 2.0 spunea...

ne apuca rar si ne tine putin:))

ne-am prost spunea...

macar sa facem anu

kid2920 spunea...

avea ochelari? (Pinguinu...)

Apropo... am vazut zilele trecute asta http://www.youtube.com/watch?v=PUZwZEU0pXc pe youtube si am ramas cu dilema: Cum se numeste pomul care face ciori?!?!?!

anunt umanitar: vizualizati filmuletul si ajutati-ma sa elucidez misterul!!!

v-am pup!

Depanatu' spunea...

1. nu ma intereseaza cum se numeşte, dar să-l tăiem dracu' mai repede!!!

2. Avea ochelari şi prietenii îi spuneau Patrocle...Nu, frate, era pinguin d-ăla ca la Nat Geo.

 


ne-am prost © 2010.