miercuri, 4 noiembrie 2009

Apocalipsa cu iz misogin


Tinand cont ca mai avem vreo 3 ani de trait ca dupa vine sfarsitul lumii la sfarsitul anului domnului 2012 propun urmatoarele:
* Sa se interzica cu desavarsire munca sub toate formele ei. Cetatenii sa traiasca din rezervele strategice ale marilor puteri militare!
*Sa se legalizeze violu'! Daca toata viata ta ti s-au scurs balele la vecina de vis a vis macar acum cand ti se apropie obstescul sfarsit sa poti sa o ai...cum vrei tu...cat vrei tu!
*La robinete sa nu mai curga apa, sa curga bere! Bere pe teava de apa rece si vodka pe aia de apa calda!
*Sa fie executati public prin impuscare in stomac toti manelisti! Macar ultimii ani sa ii traim fara poluare fonica!
*Este interzis sa te mai indragostesti decat dupa ce ai aplicat principiul:"Intreaba-te inainte sa-ti permiti sa-ti placa/Daca-n spatele doamnei nu se-ascunde-o vaca"! Mai avem prea putin de trait ca sa stam depresati!
*Toate gentile si toti pantofii de firma sa fie impartiti moca femeilor!
*Singurele persoane care vor continua sa munceasca vor fi politicienii, chiar daca nimeni nu mai munceste de vidanjori tot e nevoie!

5 comentarii:

Sorin M spunea...

Obiectii:

1) La cat mananca unii, rezervele strategice s-ar termina prea repede.
2) Mai bine sa se dea o lege ca pasaricile sa fie domeniu public iar daca o femeie nu te vrea, tough shit, asta e legea!
3) Ar puţi si mai tare romanii daca s-ar spala cu bere si vodka. Da' ia auzi ce tampenii spun, romani care se spala...
4) Nu mai bine facem un turneu de Manele Kombat?
5) Sa-i lasam pe oameni sa se indragosteasca in continuare! Poate se sinucid in masa artistic gen Romeo si Julieta. Asta inseamna spectacol pentru noi dar si mai multe resurse strategice, sa o ardem noi in viata ceva mai mult.
6) Ai salvat post-ul cu treaba asta. Dupa partea cu violul, cam o zecime dintre femei (majoritatea au fantezii cu violuri) ar fi parasit dezgustate blogul. Dar uite ca le iese si lor o treaba din sfarsitul asta al lumii.
7) Politicienii ar sta prea mult sa dezbata si sa voteze daca sa impinga sau sa suga rahatul in vidanje. Mai bine ii imbracam in Libresse si stergem cu ei supa fecalo-urinara.

Si o adaugire:
8) Mai avem nevoie si de iarba...

Sperminator 2.0 spunea...

tare ...foarte tare...s-a notat:)

kid2920 spunea...

bullshit!! eu deja am renuntat la proiecte de viitor!! =)) nu ma mai "spal pe maini cat mai des cu apa si sapun" (de parca poti sa te speli numai cu sapun, fie el si lichid) ca nah... si daca ma omoara gripa, si dak mor in 2012.. tot aia e.. chiar scap mai repede!!! stau ca larva toata ziua si fac mormane de coji de seminte si ambalaje de snickers pe marginile laptopului in timp ce ma uit la filme cu Chuck Norris...


just kidding!!! imi tocesc coatele si imi stric ochii pe bancile facultatii, in speranta k diploma mea de inginer ATM imi va aduce un super-mega-extra loc de munca unde o sa am un super-mega-extra salariu din care o sa pot creste 17 copii (o echipa de fotbal cu rezerve) care or sa faca toti facultatea la Oxford (ca e mai aproape) si o sa am un apartament intr-un cartier rezidential si o casa de vacanta la Neptun!!!

toate astea in cele 5 luni care imi mai raman de cand iau diploma si pana pe 21 decembrie 2012!!!

kid2920 spunea...

e nah!!! ora postarii comentului e cea reala!!! bravo, mah,baieti!! vad ca va mobilizati! =))

Sperminator 2.0 spunea...

daca doamne fereste pici licentza...e belita treaba...

 


ne-am prost © 2010.