miercuri, 15 decembrie 2010

Pula + pizda = Love, sau varianta mea de text fictiv, voit romantic

Era încă unde intre infinitele pauze pe care le petreceam în veceu, privind fumul cum se contopea ca o negură cu dârele de câcat șters pe gresia alb-bolnavă a budei. Mirosul de clor se împreuna fantomatic cu cel de câcat si pișat al dobitocilor care nu erau în stare să nimerească nenorocitul ăla de veceu. Trageam cu sete fum după fum din tigară, uitânadu-ma gânditor la aceiași doi troglodiți care poșteau aceiași țigară de două pauze, ca să nu facă cancer la plămâni de la fumat. Din boxele telefonului luat la mâna a doua răsunau acorduri si onomatopee manelistice, lucru mai nesuferit decât mirosul de hazna sau aerul înecăcios.
Înjuram printre dinți, și îmi permiteam în acele momente să hoinăresc de-am-pulea cu mintea. Dincolo de peretele scorojit auzeam chicotitul enervant al fufelor care fumau și ele pe ascuns în baia fetelor. Proastă rasă și femeile astea, îmi ziceam înjurând și tragând încă un fum din nenorocita aia de țigară. Și atunci ca și acum, mă întrebam ce pula mea în mintea lor de animale de turmă, ce le determină să meargă în șatră să se pișe, sa fumeze, sau să se cace. Oare ele s-or câca în baia aia? Sau nu le permite eticheta? Era o dilemă în acea perioadă, pentru că nu văzusem încă o femeie să dea vreo bășină. Și nimic din lume nu putea să mă pregătească pentru acel moment. Oricum, tot la ce mă gândeam în acea perioadă era cum să conving una dintre tute să-și desfacă cracii și să mă lase să o fut. Hormonii făceau ce voia pula lor din mine, și nu de puține ori îmi trecuse prin minte, mai în glumă mai în serios, să intru peste ele în baie și să mă las în pula goală doar de dragul de a vedea cum reacționează. Râdeam singur ca boul, imaginându-mi ce scandal ar fi avut să iasă dacă nu-mi controlam ideile demente. Părinții au fi intrat în pământ de rușine auzinde de ce ispravă eram vinovat, directorul m-ar fi amenințat cu exmatriculare, părinții fetelor cu bătaia, și probabil pulăraii din școală m-ar fi admirat. Asta era imaginea pe care mi-o creasem în capul meu ăla dereglat despre femei, dragoste, sex. Primele erau doar obiectele, celelalte două fiind doar forme ușor diferite ale aceluiași scop. Ea încolăcită pe mine, crezând că are un orgasm, și eu gândindu-mă la cățeluși morți ca să nu-mi dau drumul. Perspectiva asta dereglată m-a urmărit multă vreme după aceea. Dragostea se rezuma la 10 minute de gâfâit la ea acasă, cu un ochi pe o țâță și altul pe ușă să nu intre tac-su peste noi și sa-mi rupă mie picioarele și ei muia.
Multă vreme după aceea am căutat un răspuns, o definiție, orice capabil să mă lămurească, să mă ajute să delimitez cele două mari necunoscute ale mele - futaiul și dragostea. Priveam cu scepticism o posibilă diferențiere între cele două, și nimeni nu se dovedea încă în stare să mă lămurească. Nici măcar căcații care cică făceau educație sexuală. Aia cred că erau cei mai distruși dintre toți oamenii. Se anunța cu tam tam venirea lor, și în secunda doi în care intrau pe ușă, dădeau toți băieții afară din clasă, pentru a le explica fetelor treaba cu menstruația și cu tampoanele. Băieții futu-i. Ei trebuie să descopere singri cum merge treaba cu sexualitatea. Atunci mi-am tras singur concluziile. Dacă muiștii aia nu puteau să ne lumineze cât de cât, învățăm singuri. Mi-am zis că am o pulă, trebuie să o înfig în ceva. Cinismul se naște din ingoranța altora. În mintea mea de atunci și-a făcut loc ideea că dragostea nu există. E doar copulație, si legile fizicii și ale naturii care își fac de cap. Lăsat de izbeliște cu întrebările mele, mi-am găsit singur răspunsurile. Și am ajuns la concluzia că dragostea nu e decât o invenție mai stilată care te ajută să ți-o tragi. Poate că azi chiar o să ma duc în baia fetelor și-o să mă las în pula goală și-o să le întreb ”Care-i prima?”. Dar fix când îmi făceam curaj, soneria aia răgușită m-a trezit din reverie, și mi-am dat seama că sunt singur, și din baia fetelor nu se mai aude nimic. Am aruncat tigara în pișoar și mi-am urnit în silă picioarele spre clasă. Înjur printre dinți și-mi vin în minte versurile pe care abia mai târziua aveam să le înteleg - ”Liceu - cimitir al tinereții mele”.

13 comentarii:

Sperminator 2.0 spunea...

bah...frumos...sublim...cu totii am trecut prin ce ai trecut tu! Empatizez! Daca te-ai fi oprit inainte de concluzie aveai sanse sa nu dormi pe pres cand o sa citeasca stim-noi-cine asta:P

ne-am prost spunea...

Ce parte din ”text fictiv” nu ai priceput-o?

kid2920 spunea...

let there be sex and lust and pure pleasure!! =))

Sperminator 2.0 spunea...

imi place cum gandesti:))

kid2920 spunea...

wow!! that's a first!

Intruder spunea...

mancam o prajitura cand am inceput sa citesc postu.. sper sa sughiti ne'ntrerupt..muult...
p.s. vroiam sa injur dar nu stiu sigur daca ne-am prost e ati ..sau.. :D

ne-am prost spunea...

care esti coaie asa sensibilos? da eu sunt, da` cu cine am onoarea?

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
ne-am prost spunea...

Draga Ali Parazitii, sau Alexandra Roxana. Cand mintea ta creata te-a impins sa comentezi pe acest blog, si apoi sa stergi comentariul, ai omis un singur aspect. Mie imi raman comentariile pe e-mail. Sau asta era intentia? Nu neg faptul ca as fi incult, prost, sau "lover" de cacat. Asta sunt, si am expus aceste date ale problemei in repetate randuri. Tu, pe de alta parte, ma ataci in speranta ca vei obtine o reactie. Numai ca ai uitat de un singur aspect. Ma doare in cur de parerea ta, desi respect faptul ca ai una. Solutia, draga Alexandra, e una simpla. Nu iti convine ce scriu eu aici, nu mai citi. Desi ai sters comentariul, as putea sa il postez eu, numai ca asta ar insemna sa ma cobor la nivelul meu. Ceea ce scriu eu aici se numesc pareri(asta, pe langa faptul ca nimic din ce e scris aici nu trebuie luat in serios) personale, si daca nu esti de acord cu asta, sunt convins ca pe minunatul Internet exista si locuri in care dragostea este privita ca un lucru minunat. Iti recomand sa cauti, sau sa te apuci de citit Sandra Brown. In speranta ca m-am facut inteles, si te-am lamurit, iti urez o viata minunata, in care nu o sa ai de-a face cu inculti vehementi ca mine. Toate cele bune, Ne-am Prost.

Arthur-Freeman spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Mda, sunt Anonimul cu ultimul post de la Diablo ( ala care incepe cu ,,Cuaie,,) , poti sa-mi zici Anonimul87 si asa am sa semnez ca imi place blogul tau si o sa mai comentez.

Interesant acest articol, imi aduc aminte de liceu si ma recunosc si eu partial in descrierea ta. Despre sex pot sa spun ca aveam cam aceeasi parere iar experienta de a fi dat afara dintr-o ora de educatie sexuala am trait-o la maxim. Noroc cu filmele porno si noroc cu netu asta frate ca altfel era jale, cine sa iti zica ?? Parintii se faceau ca ploua, ca doar eu am fost conceput intr-un balon din ala rosu si inca sunt capitiv in matrice, ce plm., nici macar prezervative moca nu ne-au dat, asa in bataie de joc.

Despre dragoste recunosc ca aveam o parere mai buna, adica aveam o idee cam cum e sa fi indragostit, am avut si o prietena fata de care am simtit asta dar acum nu mai sunt asa de sigur si asta pentru ca imi vine cam greu sa-mi imaginez o relatie fericita fara bani. Am prieteni, cupluri, care aparent sunt in za love, cu putini bani dar parca tot se simte frustrarea din viata lor. Cred ca ar fi un subiect bun asta cat conteaza banii intr-o relatie si femeile care numai asta cauta

ne-am prost spunea...

Unu la mână, mă bucur că rezonezi cu inpţile mele, dar cam tardiv. În sensul că blogul nu-i al meu. Eram la un momendat trei berbeci care prestam aici. Eu, Sperminatorul şi Viorel. Din varii motive, eu şi Viorel am decis să nu mai publicăm. Cel puţin o perioadă. A rămas Sperminatorul care mai scrie din când în când. Dar te poţi bucura oricând de evergreen-uri din categoria C.O.I.U. sau România Rurală. Ar trebui să te bucuri că nu l-am şters, aşa cum am vrut la un moment dat. Have phun şi spor la citit.

P.S. E cea mai decentă chestie pe care-am scris-o vreodată pe blog.

Anonim spunea...

Anonim87 : Jale, eu ieri l-am descoperit si mi-a placut, ar trebui sa mai scrieti..

 


ne-am prost © 2010.