vineri, 27 noiembrie 2009

Domnul X

Episodu` 1. Inceputuri.

Sa mor daca stiu ce zi este... Daca stau mai bine sa ma gandesc, ce an este? E asemeni cliseului ala cretin din filme americane cu calatori in timp "When are we?"... Ce e clar e ca m`am trezit intr`un pat pe care nu`l cunosc, intr`o casa pe care nu o cunosc... Si e cam de cacat pentru jegul ala de ceas se uita cam dubios la mine... "Ba!!! Pastila in pula mea... Sa nu uit sa iau pastila"... Ma scotocesc prin buzunare si ii multumesc vocii din capul meu ca mi`a adus aminte... In sfarsit o fata familiara... Fata aia zambareata de pe pastila... O iau si rasuflu usurat... Cine dracu` stie ce s`ar fi intamplat daca uitam sa o iau?... Ma duc in bucatarie cu gandul sa mananc ceva, dar cineva, futu`i mortii ma`sii, a uitat sa puna zgarda la frigider, si cacatu ala maraia de ma treceau apele... Tre sa plec dracului de aici, ca toate chestiile din casa asta bag de seama ca vor sa ma omoare... Cine dracu` stie ce dement locuieste aici... Parca il cunosc... Adica tre sa il cunosc... Adica cine stie... Oi fi visat... "Ba... aragazu`... nu uita argazu..." Vocea era aceiasi de mai devreme... Aragaz... Ce aragaz?... Ce pula mea trebuia sa fac cu argazu`? ... A da... Am uitat sa`l pornesc... Dar frigiderul? Ce sloboz fac cu frigiderul?... Intru cu grija pe usa, si`mi sare in ochi o punga cu mancare de catei... Oare frigiderul o manca rahaturi din astea pentru catei... Tre sa incerc... E singura mea sansa sa pornesc aragazul... Dintr`un salt sunt in bucatarie si arunc spre frigider punga cu mancare... Frigiderul incepe sa dea fericit din coada... Am scapat... Plec fericit si in scara blocului arunc mucul de tigara... Ma plimb prin cartier si vad o cladire imensa rosie... Ahaaa... Tre sa fie supermarketu` ala de care tot ziceau astia... BUUUUUMMMM!!! "Ce pula mea e asta?"... Ma intorc sarise in aer un apartament... Parca era ala din care am iesit eu.... Aaaa, de aia trebuia sa dau drumu la aragaz... Trebuia sa arunc in aer blocu`... Stateam sa ma uit cum arde cu flacari albastrui apartamentul... Incepuse sa`mi para rau de frigider... Desi ma latrase era baiat bun... Intorc privirea putin si vad un haplea cu nadragii in vine si cu o seringa in mana... Un dorgat ma gandesc eu... Dar in momentul in care s`a injectat, s`a transformat intr`o chestie nedefinita cu puteri supranaturale... A fugit, s`a rostogolit, s`a catarat si a stins minunatul meu incendiu... Macar daca salva si saracul frigider... "E dusmanul tau" imi spune acea voce prietenoasa care o auzisem deja de doua ori astazi... Ahaaaa... Mi`am adus aminte... Eram raufacator... Se pare ca mi`am intalnit adversarul... Nu`i nimic mai am timp... Numa` sa`mi amintesc ce zi e, in pula mea!!!

6 comentarii:

kid2920 spunea...

ok, ok...
dar poporul vrea posturi noi!
altfel nu va mai fac reclama... incepuserati bine, dar...
hai, la munca, ce naiba!!!

ne-am prost spunea...

cat de des vrei ma sa scriem... de unde atata inspiratie?

kid2920 spunea...

macar un banc pe zi.. banc de-ala expirat, de care primesc eu pe mail de la bastarzii.com. sau... nush... ceva, acolo. de ce mai aveti blog?

ne-am prost spunea...

stii care`i partea proasta?... nu se mai fac bancuri bune... si eu nu`s in stare sa inventez...

ne-am prost spunea...

intrebare.... ca mi`am adus aminte... cum ne faci reclama? sper ca nu cu mass`uri....

Sperminator 2.0 spunea...

ne tine la status'....stiu io':D...si ii multumim pt acest lucru...asta vrea sa iti zica si ne-am prost dar la el e mai greu cu cuvintele...

 


ne-am prost © 2010.