vineri, 8 mai 2009

Să fie leapşa!

Sunt... depanatu’ de la scara b, in bloc cu Miere de la 1, care a murit şi cu vardăr davaistu’ de la parter…care a murit şi el, cred.

As vrea... să aflu dacă Vardăr davaistu’ a murit şi dacă n-a murit să-l caut, să-l găsesc şi să-i zic: Credeam că ai murit!

Pastrez... staniolu’ de la ultima marfă luată de la Vardăr davaistu’.

Mi-as fi dorit... sa-i bag staniolu-n cur lui Vardăr davaistu’ pentru că mi-a dat lobodă uscată.

Nu imi place... cacaua cu lapte

Ma tem de... ziua în care îl prind pe Vardăr davaistu’ şi de ziua de dinaintea zilei în care voi muri, când o să mă bântuie stafia defunctului Vardăr davaistu’ şi o să-mi zică: “Cuaie, e şi Miere aici, nu vii şi tu mâine?” Şi eu să-i zic: „Să moară mă-ta!” Şi el să mă întrebe: „Ce, vine şi ea?”

Aud... Poftim?

Imi pare rau... Că, în ziua în care l-au legat pe Vardăr davaistu’ muiştii de la secţia 13, eu nu am fugit dracu’ de-acasă, că jegosu’ a spus că are marfa de la “ăla de la 8, de la mine din bloc, care are şi un pistol cu bile ascuns într-un palton vechi din şifonier, creşte boscheţi pe balcon şi am citit eu pe un blog că a zis de voi că sunteţi nişte muişti.”

Imi plac...ăia răii: Pinguinul, Joker, Nicolae Ceauşescu, Adolf, Lupu’ din Zaieţ Pagadi, Căpitanul Poluare, Jumătate-de-iepure-şchiop-pe-jumătate-de-sloboz-la-tavă-că-nu-ştiu-cum-pula-mea-mai-era-pişa-m-aş-pe-Ispirescu-şi-pe-dealerul-lui-local, sarea neiodată, toţi adversarii lui Rocky (mai puţin Mister T-urâtă creatură), Baiazid, porcul gripat, Magda Ciumac, Tai Po (ăla care îi rupe muia lu’ fratisu lu’ Van Dame şi dup-aia i-ar fi rupt şi muia lu’ Van Dame, dar regizorul i-a zis lui Tai Po- moşule, tu eşti Tai Po, nu ştie nici pula de tine, Van Dame e vedeta în filmu’ ăsta, putea să fie şi Benny Hill în rolul principal că tot tu pierdeai, gălbejitu’ drecu’), Ion Râmaru, Romeo Fantastik şi nu în ultimul rând de la geam, Darth Vardăr din Războiul bilelor, episodul Atacul venelor.

Nu sunt... supă la plic şi nici nucă de cocos.

Dansez...Nu. Aşa merg eu.

Cant...Căcat. Nu. Aşa vorbesc eu!

Niciodata... să nu luaţi marfă de la Vardăr davaistu’ , să-i împrumutaţi bani lui Vardăr davaistu’, să-l jefuiţi pe Vardăr davaistu’. În ambele trei situaţii veţi lua fix pula.

Plang cand... ma duc la Zoo, mă uit la maimuţe şi îmi dau seama că de fapt ele se uită la mine cu o privire de genu: “să-i aruncăm un pufulete? Nu, dă-l dracu’ de umflat.”

Nu imi place de mine pentru ca...nu-mi place cacaua cu lapte.

Sunt confuz...mereu. Cred.

Am nevoie... de bani, mulţi bani, cei mai mulţi bani. Atât de mulţi bani încât să-l cumpăr pe Vardăr davaistu’, să-i dau la muie şi să-l vând la loc.

Ar trebui... să aflu, totuşi, cine a furat filmul cu pozele cu Mari goală de la bairamu de acum 6 ani, deşi am eu o bănuială. Eu şi prietenii mei îi transmitem indignarea noastră vizavi de dispariţia prematură a acestor ipostaze, fapt ce a împiedicat îmbogăţirea folclorului pornografic din cartier. Şi ce dacă era gagică-ta, bă, davaistu’ pulii mele?

2 comentarii:

ne-am prost spunea...

geniala aia cu plansu`... futu`te`n oase de dement

Alex spunea...

baaa rimaru e consatean de-al meu:-l
nu va mai luati de el!!

 


ne-am prost © 2010.