joi, 7 mai 2009

C.O.I.U.

Ce este C.O.I.U.?

C.O.I.U. este Consiliul Organizatiei pentru Integrare Universala. Am luat nastere anul trecut la Costinesti, in timpul unei spirale a organizatiei noastre mama. Atunci ne-am dat seama ca maretul Univers ne-a pregatit o alta directie in viata decat scato si urinoterapia,de care sincer sa fiu ne cam saturasem. Astfel, un grup de rebeli s-a desprins de invataturile mareului iluminat, guru Bivo, si ne-am luat soarta in propriile maini, infiintand adevarata religie a zeului broasca din galaxia QP3T32 Gama.

Regulament de ordine interioara.


-Prima regula a C.O.I.U. este ca nu vorbesti despre C.O.I.U.. Ceea ce facem in interiorul organizatiei ramane strict intre membrii C.O.I.U.

-Se va respecta ierarhia C.O.I.U., in conformitate cu punctul 3 al prezentului regulament de ordine interioara C.O.I.U.

-Initierea se va face in functie de sex si varsta dupa cum urmeaza:
1. Fetele tinere vor lua adevarat lumina de la fiecare dintre cei 3 guru ai organizatiei.
2. Femeile vor urma pasul 1.
3. Babele vor lua un picior in curul lor lasat si obosit, pentru ca e prea tarziu pentru adevarata cale, si nu vor fi primite in organizatie, pana la noi directive
4. Barbatii vor fi batuti cu urzici peste coaie, si vor umbla o saptamana cu un costum de iedera otravitoare.

-Ierarhia C.O.I.U. este urmatoare:
1. Cei 3 guru care conduc si altii care vor urma vor purta numele dat Supremul Zeu C.O.I.U., si titulatura de "pielea pulii", ei fiind cel mai sus in ierarhia C.O.I.U.
2. Femeile se vor numi "turbosuflante", respectand astfel rolul impus de marele zeu broasca din galaxia QP3T32 Gama.
3. Membrii de mijloc se vor numi "branzari" sau "urdari", in functie care departament apartin
4. Membrii noi se vor numi "cauciuce", ei nefiind deocamdata decat pe exteriorul C.O.I.U., urmand ca mai apoi sa fie integratii
5. Candidatii la un post in adevarata religie de iluminare si integrare in gratiile atotputernicului si atotstiutorului zeu Galaxor, s evor numi "chitaristi" sau "tarzanei" ei nefiind nici macar apropiati de interiorul C.O.I.U.

-Cei trei mari conducatori C.O.I.U. vor fi tratati cu tot respectul cuvenit de catre membrii C.O.I.U., ei fiind marii invatati din Shambala, adevaratii reprezentanti si fii ai marelui Galaxar, supremul zeu international si universal. Femeile vor saluta cu traditionalul "guralapula" iar barbatii cu "O mare centaur si intelept, fiu iluminat al Shambalei, omul care l-a vazut pe Galaxar, si care ii poarta intelepciunea si darul pe Pamant, pe tine te salutam", ca mai apoi sa ia pozitia pentru traditionalul picior in coaie.

-Fiecare membru trebuie sa aduca lunar cotizatia de 1000 euro, pentru fondul necesar construirii navei care ne va duce la marele nostru conducator Galaxar, zeul broasca din galaxia QP3T32 Gama. In caz de neplata, femeile vor trebui sa se roage lui Galaxar, conform vechiului obicei cabalist al felatiorugaciunii, iar barbatii vor primi cate 10 pungi cu nisip in coaie.

- In fiecare dimineata femeile trebuie sa se roage in altarul "Iaupulancur" pe rand cu cei trei curu, adevrati iluminati, fii ai Aghartei si al Shambalei, iar barbatii vor face incalzirea in fiecare dimineata cu traditionalul cerc de tras picioare-n coaie.

- Se vor organiza zilnic spirale, in care femeile nu vor purta haine si vor respecta rugaciunile postului, iar barbatii vor face o spirata separata in care se vor bate cu urzici peste coaie, pentru primirea luminii lui Galaxar

- In zilele postului iluminari in vederea primirii sfintei lumini a Shambalei, femeile vor practica doar sexul oral si cel anal, astfel organul nascator de copii sa isi refaca virginitatea pentru urmatoarea sesiune de iluminare, iar barbatii vor primi un numar dublu de picioare in coaie.

- Nerespectare oricarei dintre aceste reguli C.O.I.U., vor duce automat la excluderea din adevrata religie a zeului Galaxar, renegarea luminii primita de la Shambala, si eterna damnare pe planeta-iad ZW16QT6W Beta.


Va urma...

2 comentarii:

Sperminator 2.0 spunea...

Bai pielea puli, aici pilea puli, vezi ca ai incalcat in pula mea prima directiva a C.O.I.U!!!

ne-am prost spunea...

de data asta nu se pune bai pielea pulii... si nici datile viitoare... ca tre sa promovam adevarata religie universala si inernationala, nu neaparat in aceasta ordine...

 


ne-am prost © 2010.