sâmbătă, 9 mai 2009

C.O.I.U. - masuri de urgenta


Dupa plecarea unuia dinte fratii fondatorii ai C.O.I.U., proscrisul si indelug blestematul intru adrerea eterna pe planeta iad-ZW16QT6W Beta, Viorel, consider ca se impune o restructurare a regulamentului de ordine interioara a C.O.I.U. Astfel incat in calitatea mea de Pielea Pulii cu drepturi depline de membru fondator am decis urmatoarele:

1. Orice mebru C.O.I.U. care doreste sa paraseasca organizatia sa fie sodomizat timp de 7 zile fara incetare de catre noul membru al C.O.I.U., Eufrosiniu Duduianu zis si Terente sau Eufrosiniu - Trei Picioare. In cazul in care in decursul celor 7 zile de penitente, ereticul(a) moare C.O.I.U. se declara nevinovat, asta fiind stipulat in nota de subsol pe care am adnotato cu pixu' la toate contractele pe care toti aspirantii la titlul de cauciuce le vor semna cand vor incepe procesul initiatic de aderare la C.O.I.U.

2. Orice mebru C.O.I.U. care doreste sa paraseasca organizatia se obliga la plata a 50.000 euro in termen de 5 zile lucratoare de la anuntul oficial al pecarii de la Dreapta Credinta si din sanul cald si iubitor al lui Galaxor. In cazul in care ereticul moare in timpul penitentelor de la punctul 1 toate datoriile vor reveni familiei ereticului cu un plus de 10.000 de euro pentru fiecare zi in care nu a apucat sa isi execute pedeapsa. Aceste lucruri au fost deasemenea adnotate ( cu alt pix de data aceasta verde, pentru ca primu' se terminase ) pe toate contractele ce vor fi semnate de aspirantii la titlul de cauciuce.

3. In cazul ereticelor, cei 2 Pielea Pulii, conducatori supremi si reprezentanti ai lui Galaxor pe Pamant, isi rezerva dreptul de a le administra pedeapsa de la punctul 1.

4. In cazul in care un grup de eretice parasesc dreapta credinta, ele vor fi pedepsite in grup de catre Pielile Pulii.

5. De azi inainte vom avea un nou obiect de cult: Falusul Suspinelor. El este un trunchi de copac sculptat sub forma falusiana, trunchi de care vor fi legate cu legaturi de piele ereticele in timpul pedepsei de la punctul 1.

6. Ereticii nu au voie sa pangareasca Falusul Suspinelor. Ei isi vor primi binemeritata pedeapsa legati cu legaturi de sarma de Cactusul Insangerat.

7. De azi inainte vom avea o noua sarbatoare. Ziua Blandetii care va fi cunoscuta si sub numele de ziua cauciucelor fericite. Aceasta sarbatoare va avea loc pe 29 februarie si o vom sarbatorii prin faptul ca tinerii cauciuce nu vor mai fi obligati sa stea in pozitia pentru traditonalul salut al sutului in coaie. In schimb ei vor primi 21 de cuburi de gheatza si o punga goala de plastic pentru asi alina durerea.

Acestea au fost primele 7 reguli pentru a descuraja viitoarele plecari din C.O.I.U. Un set mai amplu de reguli pentru buna desfasurare a activitatilor C.O.I.U. va fi publicata in cel mai scurt timp.
Galaxor fie cu voi!!!


09.05. anno galaxori 2009 Pielea Pulii Sperminator

Niciun comentariu:

 


ne-am prost © 2010.