vineri, 8 mai 2009

C.O.I.U.™, ep. 2

Circulara 12a pe 2009.

Saptamana asta a fost prolifica pentru venerarea marelui Galaxar. Membrii sunt din ce in ce mai multumiti de noul sediu( ne-am mutat din cel vechi pentru ca putea a pisat, si ne aducea aminte de experientele neplacute din MISA). E adevarat, au fost unii care au comentat de ce baia pieilor pulii este comuna cu a femeilor. Pentru ca nu am mai avut bani sa facem inca una. Cu toate ca aceasta saptamana a fost una prolifica pentru adevaratii fii ai Shambalei, au existat cateva incidente, pe care noi ca mari lideri iluminati le`am aplanat.

1. Branzarul Temistocle Luminel, a fost dat afara pentru ca purta protectie in zona genitala in timplul traditionalului ritual de dimineata al trasului de picioare in coaie. Sa iti fie rusine pentru ca ai incalcat aceasta traditie sfanta, si credinta adevarata in Galaxar.

2. Cauciucul Istrate Lumanareanu a fost promovat in locul ingratului si pacatosului de Temistocle, asta dupa ce in urma licitatiei de rugaciuni, Istrate a rezistat cu o credinta aproape divina la 43 de picioare in coaie.

3. Membra Eufrosina Matache a fost retrogradata la rangul de cauciul dupa ce a refuzat sa infaptaseasca taina felatiorugaciunii, in zilele de miercuri si joi ale saptamanii trecute. La rugamintile surorilor ei de ordin ea nu a fost data afara, si se afla sub supravegherea stricata a pieilor pulii.

Alte acte de o barbarie de necrezut au avut loc saptamana asta.

1. Cine a scris cu cacat pe peretele din baia barbatilor "Muie Steaua", sa vina dracului sa stearga ca o sa aflam pana la urma cine e, si o sa se roage sa arda in iad dupa ce terminam cu el. Ce dracu, doar nu vrei sa stergem noi ma nesimtitule. Ne-am lasat de scatoterapie de cand am plecat din MISA.

2. Cui i s-a parut amuzant sa se cace la fiecare usa dupa palierul 3, de asemenea sa vina sa stranga, pentru ca femeia de serviciu si`a dat demisia, pentru ca a zis ca o ducea mai bine la spitalul de nebuni. Deci cine s`a cacat sa vinaa sa stranga pentru ca a inceput sa puta.

3. Pentru ultima data va spun, si mai apoi trec la fapte. Nu mai rupeti trandafirii din gradina interioara, si mai ales nu vi`i mai bagati in cur. Va cacati pe munca unor oameni. Si daca nu intelegeti asa, macar rupeti`le tepii, ca ati unplut holurile de sange, si v-am zis ca nu mai avem femeie de serviciu.

4. Pisioarele din baia de la etajul 2 nu mai pot fi folosite, pentru ca unuia dintre voi i s`a parut amuzant sa le infunde cu floci si super glue. Le veti folosi pe cele de la etajul 1, pana o sa gasim pe cineva sa le schimbe pe acelea.

5. Va rog nu mai mazgaliti si acest tablou cu marele curu Grig. E ultimul pe care il mai avem, dupa pe toate celellate cineva a scris pe fruntea mareului iluminat "violator de sconcsi epileptici".

Daca nu veti respecta aceste noi reguli ne vom vedea obligati folosim iar medicatia furata de la spitalul 9, iar in cazuri extreme sa va eliminam din cult.

Va urma...

2 comentarii:

m&c spunea...

muie cu cacat. am zis.

ne-am prost spunea...

si te simti mai bine acum?

 


ne-am prost © 2010.