marți, 24 martie 2009

Cum sa scapi de futai...

Nu ca asta ar fi posibil in acest univers sau intr-unul paralel, in acest caz viata nu ar mai avea rost, si scopul existentei noastre pe axa spatio-temorala ar fi pierdut... Sau nu cred ca ai vrea, mai ales daca ai o prietena cu "migrene" care iti arata scoica carnoasa odata pe an...Noi avem mereu chef sa scoatem ursul din barlog... Dar sa presupunem prin absurd,ca va veni o zi in care nu ai chef sa dai in buzata, si vine mimoza si incepe sa se gudure de piciorul tau... Cum sa scapi de ea fara sa o lovesti cu un ziar in moalele capului?


Metoda Preafericitul Teoharie
. Asta presupune observare si analiza a obiceiurilor ei. Cand acea voce interioara iti spune "ba asta are chef de gafait" si tu nu ai chef(care nu e credibil, dar presupunem prin absurd), nu te mai speli pe dansul vreo 3 zile, si lasi telemeaua sa se adune cu nesimtire.
Rezultatul: Ii va fi prea scarba sa se atinga de oraganul branzos, si-ti va spune ca pana nu te speli, nu se atinge de tine. Chestia asta nu trebuie incercata e prea multe ori, ca s-ar putea sa te lase, crezand ca esti vre-un jegos.

Metoda frantuzeasca. Aceiasi situatie de mai sus. In momentul in care sunteti pe cale sa incepeti, ii propui un menaj-a-trois, eventual cu prietena ei cea mai buna, sau ca sa obtii un rezutat si mai bun, cu fosta ta prietena, despre care a avut mereu o parere "buna".
Rezultatul: N-o sa mai faci sex muuuuulta vreme, sau, ca exista si partea a doaua, o sa-i surada ideea, si atunci ai belit pula, pentru ca ai 2 de satisfacut(ceea ce e visul oricarui barbat, numai in acest text aberant un barbat n-are chef de 2 dame incolacite peste el)

Metoda Ce se intampla Doctore?. Cand vine la tine, ii spui ca doctorul ti-a recomandat sa iei un repaus, pentru ca bubele au inceput sa se extinda si pe restul corpului.
Rezultatul: va fi atat de confuza/nervoasa pentru ca nu i-ai zis de boala/iritatie/ciuperca, incat numai la babardit n-o sa-i stea mintea.

Metoda Solcan. Aceiasi situatie, numai ca in momentul in care incepe sa se frece de tine ca un caine in calduri de un animal de plus, ii spui ca ai dubii in privinta orientarii tale sexuale. Va ramane muta, efect garantat.
Rezultatul: se va intreba prima data, daca nu cumva din cauza ei ai trecut de partea bulangiilor. Partea naspa e ca s-ar putea sa-i surada ideea de a avea un prieten poponar, cu care se iasa la cumparaturi. Deci fii sigur ca dupa ce trece aceasta parte neagra a existentei tale( care nu este posibil sa se intample vreodata), o futi pana o aduci in starea de zombi decerebrat, pana nu mai e in stare sa se dea jos din pat. Ceea ce ar trebuie sa-i ajunga ceva vreme.

Metoda Injosirii. cand vine in scopuri nobile la tine, ii zici sa mai puna niste carne pe ea, ca te-ai saturat sa-ti rupi pula-n oasele ei pelviene.
Rezultatul: 1 Va plange isteric o juma` de ora. 2 Dupa o eventuala calmare, isi va suna prietena cea mai buna, si va mai boci inca 2 ore la telefon. In acest timp tu nu ii dai nici cea mai mica atentie. Metoda nu trebuie incercata de prea multe ori, pentru ca s-ar putea sa gandeasca in capusorul ei ca ai dreptate, si se va ingrasa atat de tare, incat o sa futi un behemoth, si o sa faci hernie incercand sa o sui pe perete. Ca sa o calmezi, se repeta ultimul pas de la metoda Solcan.

Metoda Santier
. La fel ca metoda Preafericitul, presupune o analiza prealabila a obiceiurilor ei de babardeala. In momentul in care aceiasi voce iti spune sa-l pregatesti pe Nelutu de speologie, suni oricare prieten, si iesiti la fotbal, baschet, sau orice sport la care te pricepi, dar care presupune transpiratul ca un porc. In momentul in care te intorci acasa, ar trebuie sa mirosi ca un salahor nespalat de 3 zile, care a mancat numai hamsii cu usturoi. Si ii zici ca esti prea obosit sa mai faci dus, si ca o sa te speli maine.
Rezultatul Vei dormi amice pe canapea, dar vei dormi fericit.

Cam atat pentru acum. Ce am scris nu trebuie luat in serios, sunt doar niste aberatii, nu de alta, dar nu exista in lume barabat sa n`aibe chef de dat la buci. E pur si simplu imposibil. E in genomul nostru sa vrem asta. Dar orice regula are o exceptie

2 comentarii:

Anonim spunea...

curva da semne ca vine inapoi:))

ne-am prost spunea...

da, si sa speram ca nu`i mai vin idei cretine...

p.s. hai sa nu ne mai referim la ea ca la o curva... s`ar putea sa se supere

 


ne-am prost © 2010.