marți, 14 decembrie 2010

Bha!!! lasati dracu' munca, warcraftu', pokeru' sau ce pula mea mai faceti voi si scoateti capu' pe geam...NINGE!!!


In sfarsit! Dupa atata vreme fututa in cur de ajunsesem sa imi caut geaca groasa de iarna cu maneca scurta si bocanci care se transforma in sandale...in sfarsit...ninge! Nu mai ploua cu gheatza cand e soare afara, nu mai plec la munca in bluza la 25 de grade noaptea la 4 si ma intorc ziua la 12 cu mucii inghetzati la nas...ma pis pe El nino, ma pis pe rusi, pe americani, pe chinezi si pe experimentele lor nucleare esuate, me pis pe efectu' de sera...la noi ninge si e frig! Aja cum ar trebui sa fie ca e jumatea lu' Decembrie in pula mea!
Aduceti lopetile, sarea, nisipu'...pregatiti-va de ambuteiaje epice...pregatiti-va sa va dea afara de la munca ca a-ti intarziat a 5-a oara saptamana asta ca erati blocati in nametele de 2.5 m de la Unirii, pregatiti-va sa va curga nasu' si sa aveti nasu' rosu' si de la altceva inafara de alcool!
Mos Craciun, uaci dis...
WISHLIST:

Vreau sa fie frig cu draci, sa ninga cu spume, si fie tot orasu' blocat, sa aud iar autoritatile cum zic ca iarna le-a luat prin surprindere de parca ar fi nins in august, sa beau tuica fiarta cu piper si vin fiert cu scortioara, sa fac fac sex sub doo paturi cu ciorapii in picioare, vreau sa ieftineasca astia in pula mea brazii ca zici ca sunt cel putin din platina la 300 RON un bradutz de zici ca e plantat acu' 2 saptamani si e vai pula lui, vreau sa vin acasa cu zapada in plete, vreau sa miroasa a sarmale si carnati pe scara blocului...si sa incep sa aud cum dau copiii cu petarde in spatele blocului si cum injura locatarii octogenari ca dau copiii cu petarde in spatele blocului...vreau sa fie iarna...ca in Bucuresti!!!
A da!!! si mai vreau niste lucruri: sa fie reclama de la Coca-Cola(aia cu camioanele) difuzata pe toate posturile pana ajungi sa deschizi geamu' si sa arunci afara in zapada tot ce are culoare rosie ca sa nu innebunesti dupa care sa intrii sa iti bati copii pana ii umplii de sange sa constati ca si ei sunt rosii de la atata sange si sa ii arunci si ei pe geam, vreau sa vad colindatori, de 30-40 de ani, ranga de beti, care au venit sa mai faca bani de un rand, sa ma bat cu zapada in parc, sa merg la patinoar, sa merg in Cora pe 22 decembrie si sa gasesc acolo 72,4% din populatia Bucurestiului inclestata intr-o lupta acerba pentru tot ce inseamna haleala si drojdeala si sa ma alatur lor, sa ma bat cu vecina de la 3 care are 91 de ani pentru ultimul cozonac in Ajun de Craciun la magazinul din fatza blocului, vreau sa simt sarbatorile de iarna cum intra prin stomac ajung in sulfet si ies prin cur, vreau sa vina rudele de la tara cu bautura facuta in casa si porc transat, crescut cu porumb si cu mere si parlit cu paie...nu crescut cu supradine, taiat cu drujba si parlit cu" blowtorchul", vreau sa ascult colindele lu' Dean Martin, Celtic Women si Frank Sinatra ca pe Hrusca nu il mai ascult pana nu face o conferinta de presa in care sa explice ce pula mea e ala "ler"...si ce e ala "lin"...vreau sa dea astia pe MagicFM Feliz Navidad de 9 ori pe ora, vreau sa fie luminite urate cu spume in tot orasu'...VREAU SA FIE IARNA!!!
CONCLUZIA:

Bai Putin, bai Obama, bai Oprescu, bai El Nino...Mos Craciun iar va dat-o la muie!!!

Pt atmosfera...un cover dupa Jingle Bells:))

15 comentarii:

kid2920 spunea...

sarbatori fericite!! cu zapada si cozonaci facuti in casa!!

Sperminator 2.0 spunea...

multumim la fel!:D

Silverleaf spunea...

Excelent.... SA FIE IARNAAAAAAAA

Sperminator 2.0 spunea...

Sa fie!!!...sau cum ar zice John...Se stiee!!!!:))

ne-am prost spunea...

Iarna in Bucuresti suge cucu`

Sperminator 2.0 spunea...

nu nu nu...daca stii sa ii vezi farmecul e mai frumoasa ca in Maramures...NY sau unde mai vrei tu:))

ella spunea...

sa vina iarna in cozonacu' meu! ca abia astept sa va trag un mozol in parcul tineretului pana o sa iesim toti albi si o sa facem cu randu la baie sa aruncam hainele de pe noi. sa fie iarna, sa ninga, ca asa e iarna! pe sistem frate, pe sistem.

te pupa ella la ochi

Sperminator 2.0 spunea...

nu am inteles-o pe aia cu "la ochi"..dar SA FIE!!!:)))

alexa morath spunea...

eu tot sustin ideea mea..niciodata nu o sa imi placa iarna din Bucuresti, dar fie...si in spiritul sarbatorilor, sper sa nu ne intalnim la vreuna din cozile imense care vor fi in Cora pe 22 :P
Craciun Fericit tuturor...eu una o sa il petrec la munca..va pupacesc!!:*

Sperminator 2.0 spunea...

si eu te pup...eu o sa imi petrec Revelionul la munca...deci...de Craciun...sa ne dickstram zic:D

Sperminator 2.0 spunea...

mare veste mare...am aflat ce pula mea e ala "ler" :

"ler insemna cuptorul de la soba"

.......ma simt o secunda mai informat acum.....si brusc piese lu' Hrusca sunt de cacat..."cuptoru e cuptor si iarasi cuptor"...?...ce plm are fantezii cu evrei!??!

kid2920 spunea...

ler (‹ alleluia*, aler-l.) 1. Cuvânt de compunere a refrenului* întâlnit în colinde, mai rar în cântece de nuntă (ex. lerunda, ler fetița), ca atare sau în cuvinte derivate, în forme simple sau compuse: l., doamne; lerului; hai l.; leroi; aleroi; lerolui; lerui l.; l. floare dalbă de măr; hai lerul daler, doamne leroi lerumi, doamne; hai lerundai leroi, doamne; hai leruida, lerumi, doamne; ieroi și reliu (Densușianu); leruia lerui; oleroi, doamne; voleronda lerului, doamne; oileronda lerolui, doamne (Pamfile); leroileo; lină milină (melină), leroi milină. 2. Melodia colindului (ex. „leru colindei” sau „o colindă poate avea mai multe leruri” – Densușianu). ♦ Cuv. derivat aleruit desemnează: a) un cântec ceremonial funebru, practicat în trecut într-o zonă limitată din Transilvania; b) un cântec ceremonial de nuntă din Bihor; c) acțiunea colindatului (ex. „se leruie” – Reteganul).


de unde pana unde cuptorul de la soba?

kid2920 spunea...

"Ler
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Lerul este o denumire specifică (un regionalism) folosit în partea de nord a Transilvaniei însemnând cuptor.

Acest Ler de nu are nici o legătură cu Lerul lui Hruscă. Lerul lui Hruşcă nefiind descoperit încă."

are si wiki dreptatea ei,dar hrusca nu o cunoaste =))

Sperminator 2.0 spunea...

lolz:)))...si ma pregateam sa scri un un post conform caruia Hrusca e un general nazist din al doilea razboi modial care se ascunde de lume pt a nu fi judecat pt crimele sale de razboi si ca ler-ul este modalitatea sa de a comunica cu restul generalilor nazisti care au supravietuit in incercarea lor de a aduce al IV pe Pamant:P

Sperminator 2.0 spunea...

4-lea reich vroiam sa zic:P

 


ne-am prost © 2010.