marți, 25 ianuarie 2011

5 inventii care va vor schimba viata in 2011!


Un grup de cercetatori romani de la faimosul ICILSTNO (Institutul de Cercetare si Inventarea a Lucrurilor Semifolositoare si Total Nefolositoare din Oltenia) din Baicoi Jud. Dolj a facut ieri un comunicat de presa ce a uimit lumea stintiifica. Ei au prezentat 5 inventii brevetate in primele zile ale acestui an care vor zdruncina insasi temeliile civilizatiei asa cum o stim noi.

1. Painea lichida cu gust insipid de apa - te-ai saturat sa iti fie si sete si foame si sa nu te poti hotari ce sa faci prima data? Problemele tale au luat sfarsit! Incepand cu 1 martie 2011 vei cumpara Painea lichida cu gust insipid de apa de la orice benzinarie, brutarie sau chiosc din reateaua RODIPET.

2. Colierul din bile anale - De cate ori ai fost la o receptie data de o ambasada imbracata intr-o rochie de 4000 de euro si cu o coafura de 150? De cate ori sotul tau nu te-a luat de mana si te-a tras in toaleta baietilor pentru ca aratai exceptional cum nu mai aratasei de la nunta? Puteai suporta dezamagirea de pe fatza lui cand ii spuneai ca in mica ta geanta plic nu ai avut loc si pentru o jucarie sexuala? Worry no more! Incepand cu 1 martie 2011 vei putea cumpara Colierul din bile anale de la orice sexshop Erotica, de la orice magazin din reteaua MeliMelo sau de la orice magazin din reteaua Mic.ro.
Colierul din bile anale poate fi achizitionat in varianta normala sau in varianta Big Black Balls pentru extra placere si stil.

3.Prezervativele umede cu armatura rigida si incalzire centralizata - Esti plictisit de nevasta? Ai probleme cu erectia? Te plictisesti in timp ce faci sex? Ti-ai dori sa fie calda si umeda cum era in liceu? Te-ai saturat sa simti ca faci sex cu un sac de nisip de 120kg scos din congelator? Gata cu toate acestea! Incepand cu 1 martie 2011 vei avea iarasi parte de sexul epic de care aveai parte in liceu.
Prezervativele umede cu armatura rigida si incalzire centralizata arata ca niste prezervative normale, ea nici nu o sa remarce diferenta. Telecomanda impreuna cu care se vand acestea o sa iti permita sa setezi temperatura si nivelul de lubrifiere. Ele vor fi disponibile la orice magazin din reteaua Mic.ro

4. Telefonul care nu suna - Esti satul de telefoanele de la munca care te trezesc in miez de noapte? Esti satul de telefoanele nevestei care iti distrug momentele unice petrecute in compania amantei? Uiti mereu sa iti pui telefonul pe silent atunci cand nu vrei sa fii deranjat? Ai auzit a 5-a oara saptamana asta gluma cu "Va merge frigiderul?" De la 1 martie 2011 vei putea cumpara din toate farmaciile si magazile Germanos noul Nokia 90210! Nu suna, nu primeste SMS/MMS, nu are nici o aplicatie, nu are acces la Internet, nu are nimic. Este placat cu aur de 24 de carate si ornat cu cristale swarovski pentru ca stim ca ai nevoie de un telefon smecher cu care sa iti uimesti prietenii. El poate fi achizitionat pentru modesta suma de 11.200 de euro fara TVA.

5. Medicametul universal - Ai o usoara raceala sau cancer in faza terminala? Leucemie? TBC? Esti impotent? Strabism? Sifilis? Litiaza renala? Acnee? Din 1 martie Medicamentul Universal pe baza de extract de lapte de veverita si ibuprofen te va face din nou sanatos! Tratamentul dureaza 11 ani si 2 saptamani si se administreaza pe cale orala cate 5 capsule moi de 72 de ori pe zi. Pentru persoanele care sunt alergice la lactoza exista si varianta sub forma de supozitoare cu diametrul de 13 cm si lungimea de 24 cm care se folosesc de 14 ori pe zi. Ele vor fi disponibile in toate famaciile HelpNet.

2 comentarii:

kid2920 spunea...

abia astept sa apara telefonul!!! sunt prima care si-l ia! :D

Sperminator 2.0 spunea...

1 martie 2011;)

 


ne-am prost © 2010.