joi, 28 aprilie 2011

Tipuri de erectii...

Stiti cu totii ca exista, si fie ca sunteti purtatori de coaie sau muiere, va bucurati de ele, da-va-n cacat nu mai fiti ipocriti. Dar, cati dintre voi v-ati pus vreodata intrebarea, "mai, cum e treaba asta cu erectiile?". Ei bine, norocul vostru este uchiul Ne-am Prost, care din marinimia lui s-a hotarat sa scrie din nou pe mizeria asta. Asa ca, pentru prima data de la anunturile cu disfunctii erectile fix langa rubrica de Misticism din Libertatea, o sa facem o clasificare a erectiilor. Dupa cum urmeaza:

1. Erectia de dimineata
Este cea mai cunoscuta, si de altfel cea mai raspandita forma de erectie. O gasim la toate rasele umane pe care le gasim pe Terra. E erctia hipioata, nu face discriminari. De cele mai multe ori o privesti admirativ dimineata, indiferent de sex. Cateodata merge, insa, uneori, apare cu o forma de durere stomacala sora cu diareea. Iti vine sa te pisi! Atunci de abia apar problemele. Daca este numai buna pentru " a morning quickie" cum ar spune americanul, la capitoul pipi, trebuie sa deveniti inventivi. Adica, mai pe romaneste, sa gasiti pozitia ideala de a va pisa, fara sa va doara madularul de la atata indoit, nici sa va pisati pe pereti. Sfatul specialistului: mai tineti izvorul in voi cateva minute, pana se culca bestia.

2. Erectia spontana
Este una dintre cele mai de-am pulea forme de erectie. Asta pentru ca, de obicei, apar fix atunci cand nu trebuie. TEST DE SINCERITATECati dintre voi nu s-au lovit de problema asta? Esti la scoala, intr-o clasa suficent de mare cat sa nu uite, dar destul de mica incat sa faca misto de asta, vi s-a sculat pula, fix cand v-a scos profa la tabla. Si nici macar nu era aia bun!. Vedeti, de aia zic ca e naspa forma asta de erectie, pentru ca apare fix ca un tigan la o smardoiala. Nu stie cine se bate, da se baga si el acolo sa dea un pumn. Mai nasol e cand se intampla, si e fix ziua aia in care nu ai chiloti pe tine. Mai pe romaneste, este genul ala de erectie care-ti strica ziua!

3. Erectia fortata
Esti constient de ce urmeaza sa faci! Iti doresti sa o faci, dar ti-e scarba. Ti-e sila de tine, ca esti pe cale sa faci acest gest. Totusi, o faci! Si de fapt acum incepe partea naspa. Nu stii ce sa faci. Sa te gandesti la una buna, si sa-ti dai drumul, sau sa ti-o scoti si sa fugi in curul gol vazand cu ochii. Indiferent ce ai alege, nu are cum sa se termine cu bine. E erectia de disperare, de obicei cand trebuie sa futi vreo nasoala. Orice alt comentariu ar fi de prisos.

4. Si aici ar trebui sa mai fie o alta categorie, dar toate astea intr-un episod urmator.

Sanatate la Pasarele!!!

Un comentariu:

exComentatorul Nr.1 aka kid2920 spunea...

da, mah!

 


ne-am prost © 2010.