miercuri, 8 iunie 2011

Posibil Alzheimer?

Sa zicem ca esti barbat. Sa zicem si ca nu esti virgin. Sa zicem ca ti-ai pierdut virginitatea cu o femeie. Sa zicem ca de la ea ai mai tot avut femei. Sa zicem ca unele dintre ele au fost prietene, unle iubite, unele fuckbuddies, unele aventuri, unele...greseli dar sa zicem ca toate au fost femei. Sa zicem ca cu unele dintre ele ai si dezvoltat relatii de scurta sau lunga durata. Sa zicem ca un procent de 96% din ele te-au parasit si d'asta ai ajuns gras, alcoolic, fara job si avand perspectivele unei testoase in terariu. Sa zicem doar.
Am o singura nelamurire. De ce la o perioada de cel putin 7 ani dupa ce te-au parasit cu urlete si spart de farfurii in cap ca la greci, in momentul in care afla ca esti singur te suna sa se impace cu tine?
Acum 7 ani erai ultimul barbat de pe pamant. In perspectiva ei erai cel mai prost dintre prietenii tai, cel mai sarac, aveai cel mai naspa tricou cu Metallica, aveai cea mai mica pula (retrospectiv analizand situatia oare de unde stia asta?) si cele mai proaste obiceiuri si meritai sa te paraseasca si sa te abandoneze ca pe o soseta veche si naspa care nu mai merita carpita. Daca te vedea pe strada la o luna dupa despartire ea si tot cardul de prietene treceau pe trotuarul de vis a vis si se uitau la tine ca la cel mai mare nenorocit, scursura a societatii, idiotul afemeiat al dracului bun de nimic care merita sa moara ca sa nu mai ii respire aerul.
Si dupa 7 ani suna?
Oare femeile au impresia ca barbatii sunt ca vinul, cu cat mai mult timp trece peste ei sunt mai buni? Cred ca e ca in reclamele cu grizonati sexy, care conduc AMGuri gri la care se asorteaza cu custumele lor gri si scumpe? Cred ca penisul este un organ care creste pe tot parcursul vietii ca dintii porcusorului de guineea si ca de cand nu ne-am vazut noi prin pat am cel putin vreo 80 de cm?
Total fals! Barbatii ca si orice alt lucru de pe lumea asta sunt expusi degradarii. Nu mai au pectoralii aia frumosi pentru care mergeau la sala in liceu si mancau numa' carne de vaca. Le creste burta si se acopera cu par ca o bila paroasa de nu isi mai dau seama daca sunt foarte grasi sau foarte parosi. Le creste par pe spate, pe maini, pe picioare, pe ceafa si mult mai naspa le cade din cap de arata ca niste gorile cu calvitie. Penisul ala falnic care statea drept la orice adiere de vant sau la orice stimul semierotic (fuste scurte, sfarcuri intarite prin tricou chiar si bretele de sutien la vedere in unele cazuri disperate) acum e mult mai greu impresionabil pentru ca a mai vazut niste lucruri intre timp si nu il mai misca exact chiloteii albi de bumbac. Privirea agera, curioasa si tinereasca s-a transformat intr-una semiacvilina, plictisita si stearsa. Entuziasmul a disparut. Inocenta a disparut. Viata intre timp a zis ca nu exista dragoste pura, inocenta si eterna. A vazut intre timp piesa "Dragostea tine 3 ani"...posibil chiar de mai multe ori.
So? De ce a sunat telefonul dupa 7 ani? De ce atunci eram un cacanar si acum ma suna cu sughituri in telefon? Cu ce e mai bun Sperminatorul de acum decat Sperminatorul de acum 7 ani? Sa ii "futem" o introspectie...
Are job? - avea si atunci
Arata mai bine? - nu...clar nu!
Are mai multa experienta de viata? - da, dar oricum urma sa o dobandeasca asta daca nu murea intre timp...
E mai inteligent? - nu, poate doar stie mai multe
E mai "dotat"? - nu, nu mai creste de la 14 ani
E mai entuziast? - doar daca il compari cu o testoasa
Atunci sa fie Alzheimer? Sau poate ca are memoria comparabila cu a unui pestisor de aur? Poate a dezvoltat vreun fetis bizar si ii e dor de modul meu balos de face sex? Inexplicabil...
Daca zilele trecute incepusem sa cred ca femeile sunt mult prea complicate si ca e cazul sa renuntz sa le mai inteleg acum plusez si zic ca unele sunt nebune...az in...nebune de dus la Alex Obregia si lasate acolo vreun cincinal pana le "repara" baietii cu halate albe si pastile fericite si dupa le elibereaza in societate total reabilitate si poate asa se si imputineaza rata telefoanelor imbecile date dupa 7 ani unui om care nici nu mai stie daca erai blonda sau bruneta. Nu gasesc un sfarsit mai bun pentru texul asta decat un sincer :"Las-o dracu de treaba!!!"

3 comentarii:

kid spunea...

... sau, pur si simplu, incearca sa-l evite pe "Cum ar fi fost daca..." :)
cat inca mai e timp... she just gives it a try ;)

Sperminator 2.0 spunea...

si a fost nevoie de 7 ani ca sa isi dea seama ca a facut o greseala si ca sunt marea iubire a vietii ei...? asta nu o realizezi...asta o stii

kid spunea...

s-o fi lasat prinsa de evenimente, luata de val... pana mea.. nu stiu ce e in mintea femeii.. mi-am dat si eu cu parerea

 


ne-am prost © 2010.