joi, 14 iulie 2011

Pentru ce am dat noi o coasta? Episodul 3 - Megaepifanie sau Geneza Porcului


Salut! Iata ca a iesit si episodul 3 al miniseriei despre femei "Pentru ce am dat noi o coasta?" si in virtutea logicii cum ca miniseria asta e doar despre femei, episodul de azi o sa fie despre barbati.
Stateam la bere cu niste amici zilele trecute, unul dintre ei iesit dintr-o realatie de vreo 6 ani prin reteta clasica: the love of his life turned into the slut of his life, omul distrus din dragoste si mancat de o ura vecina cu nebunia se ineca in a 12 vodka cu suc de mere si era abia ora 13. Si imi explica printre damfuri cam cat de idiot a fost el in toti astia 6 ani, cum trebuia el sa bea si sa futa in stil barbar, sa insele si sa minta ca oricum asta cu fidelitatea si cu dragostea neconditionata nu l-a ajutat la nimic iar eu ca un prieten bun ce ma gaseam ii turnam tot felul de basme despre Ilene Cosanzene cu suflet mare, virgine si cu ochii mari si calzi de caprioara din hentaiuri japoneze proaste. Si cu cat il minteam mai mult cu atat ii simteam pe ceilati amici cum se uitau din ce in ce mai urat la mine avand privirea de "lasa-l ba in pace, nu vezi ca insfarsit a realizat si el o treaba?!?"
Si atunci pentru o secunda doar mi-a trecut prin cap o discutie avuta cu o buna prietena care se plangea de mama focului ca toti barbatii sunt afemeiati, mincinosi, infideli, egoisti si insensibili. Afirmatia asta pusa cap la cap cu afirmatia lu' amicu' Dorian ( domnu' cu vodka) a zgandarit neuronu' si declansat:...pam, pam, pam :MEGAEPIFANIA!
In ce consta megaepifania o sa va intrebati toti cu sufletul la gura... Barbatii, nativ sunt ca in filme: atenti, iubitori, cinstiti, fideli si restu' de cacaturi care se presupune ca fac inima sa creasca intr-o domnitza precum mamaliga in tuci. Ca d'aia pe la 16-17 ani, cand ni se pune noua prima data pata suntem tot un zambet si dai si lupta cu trandafiri, si cu adus luna mai aproape legata cu funia ca sa faci perfect cadrul unui eventual sarut. Toate bune si frumoase pana cand respectivului nefericit i se demonstreaza ca toate treaba cu trandafiri si cu legatu' lunii cu funia este fix...futila (a se aprecia jocul de cuvinte:P) si ca la fel de bine putea sa nu le faca ca tot lafel de prost iesea. E...in acel moment barbatului ii creste rat...si coada creatza...si sorici. El ca si speciment inceteaza sa mai faca toate lucrurile mijto in relatia cu o femeie si incepe sa le faca pe alea...mai putin mijto, dar care sunt ale dracu de placute (vezi inselat, baut de bere 4 din 7 nopti, neincarcat creierul cu lucruri putin importante cum ar fi ziua ei sau aniversarea voastra).
Megaepifania zice mai pe scurt asa: Femeile nu au nici un drept sa se planga ca barbatii sunt NonPrintiPeCaiAlbi pentru ca ele cu manutza lor fac barbatii NonPrintiPeCaiAlbi. De ce sunt majoritatea barbatilor de cacat in relatiile cu femeile? Pentru ca femeile le-au demonstrat ca indiferent cat de iubitor, fidel, deschis, romantic, dragastos, afectuos, cerebral, nonegoist, maleabil, ingrijit, serios, statornic, atent, calculat, tenace, altruist (gata, nu mai stiu altele) ar fi la sfarsit barbatii tot o sa sfarseasca mai prost decat un soarice in malaxorul de paine si mai fututi decat o prostituata vietnameza din 1975 intr-o baza militara americana. Asa ca...why bother?
Sfat pentru femeile care viseaza la dragostea eterna ca in filmele cu Ryan O'Neal: cum aflati de vreo surata de-a voastra care comite "arogante sentimentale", va duceti, o prindeti, o legati, o bagati in saci de rafie si o inecati in Dambovita exact ca pe vrajitoarele din Salem (daca sacul pluteste gagica e nevinovata...dar puteti oricand sa legati pietre mari si grele de sac, merge garantat) si poate asa prin selectie naturala fortata ajungem ca in 30-40 de ani infidelitatea sa fie extrem de rara si pedepsita cu moartea prin lapidare si ajugem sa auzim la fiecare coltz de strada pe cineva fredonand :"Where do I begin? To tell the story of how great a love can be, The sweet love story that is older than the sea..."

12 comentarii:

Alex spunea...

tare ca de fiecare data!:P Bravo maestre:P

AR spunea...

tare! Ce ai facut mah? te-ai angajat si la Kanal D si ai ramas si in Antena3? ca te-am vazut pe acolo...

Sperminator 2.0 spunea...

da, m-am bagat si la Kanal D

AR spunea...

o sa mori tanar bai...

Sperminator 2.0 spunea...

tanar dar experimentat:))

Adelana spunea...

Interesanta perspectiva. Aprofundez si trag concluziile. Posibil sa ai dreptate, ceea ce ar fi ironic.

Anonim spunea...

O placere ca de fiecare data. Un pic de filozofiie, un pic de umor.Buna combinatie. Asteptam ep.4.

Sperminator 2.0 spunea...

Sincer multumesc din procesor! o sa fie si ep 4:)

AR spunea...

si ai norma intreaga noaptea la A3, scrii la Academie si ziua ai norma intreaga la Kanal D?

Sperminator 2.0 spunea...

pai cam da...

AR spunea...

bai tati, eu inteleg ca ai ales sa te ingopi in munca, ceea ce e mult mai ok decat in alcool, femei si alte prostii dar zic totusi sa te gandesti bine, sanatatea ta e mai importanta decat orice...

Sperminator 2.0 spunea...

pai era ori asta ... ori alcool si femei...si cred ca munca e ceva mai productiva decat alcoolul si cert mai productiva decat femeile...

 


ne-am prost © 2010.