marți, 17 mai 2011

Sex normal vs Sex anal


Normal sau anal? asta e intrebarea care macina universul de milenii. Si cum Atotputernicul nu ne-a inzestrat pe noi, mandrii masculi ai speciei, cu doua falusuri uriase capabile sa opereze independent o sa ramana mereu o intrebare existentiala. Au fost niste unii acum vreo 3000 de ani care gasisera raspunsul. Sodomiti le zicea. Dar aici a intervenit iarasi Dumnezeu si a stricat distractia. Si cum lui ii place sa o arda invaluit in mister nu isi putea permite ca muritorii sa gaseasca raspuns la o intrebare mitica asa ca intru duhul blandetii le-a dat foc si dupa care a trecut cu plugurile de bronz peste cadavrele lor inca fumegande.
Deci dilema inca e dilema? Ce e de facut?
Ce faci ca barbat cand deschilotezi o domnisoara si observi ca intre picioarele ei sunt 3 gauri dintre care 2 utilizabile? Dai cu banu'? Chemi un prieten? Dai eroare ca Windows Vista in fatza a doua alegeri total fezabile? Te uiti la tine in chiloti...o treaba. Te uiti la ea in chiloti...doo trebi. => return fatal error=> restart sistem!
Aici diversi invatati si doctori Cristian Andrei au dat nenumarate solutii de genul vorbeste cu partenera! Afla ce isi doreste! Invatz-o sa se deschida ca o floare gingasa in racoare diminetii!
Pai si cu mine cine vorbeste bai pseudopsihologu sexologist al pulii mele? Pe mine cine ma invatza sa ma ridic ca un stejar batran in floarea proaspat deschisa? Sau ti se rupe pula de ce imi doresc eu! Tradator infect de subspecie! Iudo!!!
Bineinteles acum e vorba de oameni si oameni si gauri si gauri...fiecare cu avantajele si dezavantajele lor.
De exemplu "cealalta gaura" are avantajul ca este deschisa non-stop ceea ce le face pe femei sa se asemene cu jocul de snooker. Cand roza e blocata de rosie dai la maro. Dar si daca dai la maro poti sa ai surprize la fel ca un petrolist texan care a forat toata viata lui la o adancime medie si a ramas cu utilajul curat si cand a mai inaintat 10 cm s-a murdarit tot de petrol! Riscuri riscuri riscuri...dar pana si petrolistu' stie ca atunci cand cauta petrol exista posibilitatea sa il si gaseasaca si isi trage pe cap un echipament de protectie.
"Celalata gaura" rocks in cele mai multe dintre cazuri, dar ce faci atunci cand acolo unde te astepti sa fie roza vanturilor gasesti defapt...gaozaurul? Gaozaurul este o specie de "cealalta gaura" indelung forata, obosita si lasata deobicei de vreo 5-6 cm in diametru...than what? O sa zici nu merci?...Intoarce-te pe verso ca poate dam nastere si la niste forte de frecare? Doar tu ai zis ca vrei si deja ti-ai anuntzat intentiile ca sa nu te trezesti ca te aflii in vreo situatie jenanta de anus captivus! Nu ai ce face, inchizi ochii si dai din pelvis sperand ca o sa fiti intrerupti de vreun cutremur de peste 7. Sfat: orice petrolist cu ceva experienta trimite inainte de forarea efectiva sonde de foraj deobicei controlate manual care pot evalua obiectiv riscurile operatiunii.
Be smart ca altfel o sa te faci de cacat!
Sa o ardem clasic...zic! Dar si clasic are riscurile lui, de cele mai multe ori de natura demografica asta daca nu ai fantezi cu octogenare care NU NU SUNT MILF oricat ai vrea sa auzi asta! Daca ai, esti bolnav si meriti castrat cu unghiera!
Deci ce e de facut? Pastila o poate face pe domnisoara sa se rada pe fatza cu cutitul de vanatoare in maxim 3 luni sau sa ii mai creasca un san pe spate ceea ce iar nu e hot! Cauciucu' scoate toata distractia din distractie de zici ca faci sex cu statui de ceara ceea ce iar nu e hot. Vasectomia e un fel lobotomie la creieru' mic deci...no go! Daca un aparat dentar poate sa o faca pe o femeie sa fie foarte "futabila" cum ar zice un amic bun de al meu steriletul iti lasa senzatia de sex cu Robocop sau cu Omul de Tinichea deci iar...not hot!
Situatia pare destul de disperata sa fara iesire...tot ce putem sa facem e sa ne futem ca aricii...cu multa grija!

5 comentarii:

kid2920 spunea...

bah da te-ai gandit mult?

Sperminator 2.0 spunea...

no...la asta nu tre sa te gandesti! e doar o constatare:D

Unknown spunea...

GENIAL.....asta exprima de fapt starea de facto a natiunii :))

Sperminator 2.0 spunea...

:)) bine zis:P

Sperminator 2.0 spunea...

nu e berea cum e vinu' ca nici curu ca vaginu';)

 


ne-am prost © 2010.