luni, 9 mai 2011

Ce faci daca...?

Poate sa zica Depanatu' ca sunt un popnar emo si ca asta e episodul 12441 din Tanar si Nelinistit dar nu pot sa ma abtin sa nu intreb:
Ce faci daca tot in ceea ce ai crezut se dovedeste a fi doar fum? Ce faci daca iti dai seama ca esti prins undeva intre trecut si viitorul care nu vrea cu nici un chip sa devina trecut? Ce faci daca nu te mai aude nimeni cand vorbesti? Ce faci daca ai da totul pentru secunda la care tanjesti dar timpul e inghetzat in el? Ce faci cand esti jos si nu te poti sprijini in nimic ca sa te ridici? Ce faci cand vezi ca tot ceea ce traiesti este o insiruire de amintiri intangibile, tigari si nopti reci? Ce faci cand dupa ce alergi pana la epuizare si te trezesti putin mai in spate decat erai inainte sa incepi sa alergi? Ce faci atunci cand tanjesti dupa pace si primesti doar lupte? Cine te salveaza de tine?
Tu...ea...ei?...nimeni pana la urma...
Cine te tine sa nu cazi? Cine te opreste sa musti atunci cand ai vrea sa smulgi bucati mari? Cine te opreste sa pleci atunci cand simti ca totul e pierdut? Cine iti da motiv sa te ridici dimineatza din patul rece? Cine iti stinge tigara si iti ia berea din fatza si te pune in pat? Cine iti sterge lacrima si iti transforma ranjetul in zambet? Cine te cearta cand meriti? Cine iti intinde o mana cand ai nevoie?Cine te face sa deschizi ochii atunci cand esti incapabil sa vezi? Cine are rabdare cu tine? Cine e acolo mereu...?
Cine?

8 comentarii:

Silverleaf spunea...

The family

ne-am prost spunea...

... The manson family

AaronBuchetDeFalange spunea...

esti un popnar emo si asta e episodul 12441 din Tanar si Nelinistit.

ne-am prost spunea...

Ba, eu zic ca micutul e cam singurel... ce zici, ne intoarcem?

AaronBuchetDeFalange spunea...

hmmm...HMMMM...nu

Sperminator 2.0 spunea...

am doua cuvinte sa va spun:

kid2920 spunea...

waleee...

kid2920 spunea...

iti trecu, mah, depresia?

 


ne-am prost © 2010.