miercuri, 15 februarie 2012

Ca la prosti



As vrea sa imi iau o bucata de pamant undeva la mama lu' Satana, sa starpesc toti bastinasii intr-un fel violent si sa repopulez peisaju' cu clone d'ale mele...cam atat de bine mai inteleg ce mi se intampla in ultimul timp...Si cu mine ma inteleg exceptional, zic eu. E un haos si o harababura totala la toate capitolele de zici ca am ajus iar la pubertate, acu' astept sa imi apara cosuri si sa ma apuc de fumat... Si mai ziceam si zilele trecute ca toti sunteti nebuni si eu sunt sanatos sau invers. Avand in vedere ca acum 10 minute tocmai mi s-a spus ca nu imi pot afla propriul salariu pentru ca domnita respectiva stie ca salariile sunt confidentiale incep sa inclin serios asupra unei variante din cele doua. Si asta e ultima dintr-un lung sir de intamplari decerebrate pe care le traiesc din ce in ce mai des in ultimul timp. Macar era draguta, despre doamna de la salarizare vorbesc... sa o privesti era exact ca si cum te-ai uita la un film porno cu lesbiene. Priveliste frumoasa dar practic nu prea se intampla nimic si nici sanse prea mari sa se intample nu prea sunt...cam asa se uita si ea la monitor... fara pic de actiune concreta si clar fara finalizare. Si urasc din tot sufletul lucrurile fara finalizare! Si uite asa din moment cretin in moment cretin ajungi sa iti doresti sa fii si mai antisocial ceea ce in cazul meu e nasol. Si te simti tentat sa te transformi intr-un troll sarcastic care nu face altceva decat sa bata cu pula pe frunte oamenii din jur cu prima ocazie si se distreaza maxim facand asta. Pana la urma ce risc, sa ma traga curentu' de la atat umblat cu pantalonii deschisi?

7 comentarii:

Anonim spunea...

Chiar nu se intampla nimic bun in viata ta? Nu e nimeni care sa faca ceva frumos pentru tine, sa te bucure?

Sperminator 2.0 spunea...

Sunt si lucruri bune, dar in cele mai multe cazuri mi-as dori un Thompson 1920...

Anonim spunea...

Si care sunt lucrurile bune? Ca am impresia ca esti foarte trist..

Sperminator 2.0 spunea...

Lucrurile bune sunt deobicei alea mici si frumoase. Liste nu am sa fac:)

the bitch spunea...

pe principiul: "micile placeri ale vietii sa nu ti le refuzi niciodata", raspunsul la intrebarea: "Pana la urma ce risc, sa ma traga curentu' de la atat umblat cu pantalonii deschisi?" este urmatorul:
nu-i nimic, se rezolva cu o aspirina si un dus fierbinte!

@Anonim: he's not THAT depressed. He just says it outloud!

Anonim spunea...

@the bitch... il cunosc de foarte, foarte multi ani, si nici nu pot sa-mi amintesc cand a scris ceva care sa reflecte fericire, multumire, impacare... si il cunosc atat de bine incat sa stiu ca post-urile lui, muzica pe care o asculta, ochii lui spun ceea ce simte cu adevarat.

the bitch spunea...

eu nu-l cunosc ATAT de bine, insa in acelasi timp, nu cunosc pe nimeni multumit si fericit si impacat. Daca tu esti asa, atunci chiar esti un caz fericit, gen aiureala aia cu exceptia care confirma regula...
he did have nice and happy moments, but.. he forgot to write about it ...
that i know for sure ;)
And, somehow, i am the oldest reader of this blog, and i think i know what he can write and what he wrote about

 


ne-am prost © 2010.