joi, 31 martie 2011

Nu s-au futut castile, s-a futut creieru'



M-am ramolit! Gata, cam asta a fost cu viata de tanar fecior care muta muntii pe pula, deflora virgine angelice, golea lazi cu bere si arunca fulgere din ochi si din coaie. Bun venit viata in care cei mai buni prieteni o sa imi fie Fastum Gel, Viagra si pasta adeziva pt proteza dentara Corega. S-au dus de mult diminetzile cand suna ceasu' la 7juma' saream rapid din pat si ma agatzam de bara de tractiuni "ca sa arat ca un olimpian si sa ma placa fetete" si dupa faceam un dus rece dar totusi imi mentineam maiestuoasa erectie matinala care ar face gelos orice magar nongeriatric care are putin respect de sine.
No...acum sta vag altfel treaba...nu mai am ceas care sa sune...nici telefonu' nu prea mai suna decat cand vrea el de zici ca e posedat de toate legiunile Iadului...deci ma trezesc odata cu primele acorduri ce rasuna suav din bormasina lu' vecinu de la 2 care isi tot renoveaza casa de vreo 3 luni (poate da Dumnezeu si isi da o gaura in gat cu ea incat sa ma uit la el sa ii zic "bah...nici nu stiam ce bine izoleaza fonic o trahee umana"...pentru ca sunt sigur ca izvorul de umor divin inca nu e secat).
Si cum ziceam...ma trezesc incet, il blestem pe vecinu' imi aprind o tigara si dau muzica blana ca poate se simte si o lasa mai moale. Vise...sistemu' meu 2.1 nici nu viseaza vreodata sa scoata atatea inalte cate scoate bormasina lu' ala. Cred ca e Sony...Renuntz la ideea cu muzica tare si zic "haida la dus...ca pe ultimul l-am facut acum 6 zile si las dare vezi prin casa de zici ca sunt in SIMS 2". Dus evident cald si lung incat sa nu ma doara spatele sau sa creasca riscu de a ma "trage curentu'" dupa. Oricat de cald ar fi dusul o sa imi mentin maiestoasele sfarcuri intarite de la frigul de pe hol care ar face geloasa orice muista cu acte care joaca in productii pornache care orice ar face tot o sa aiba sfarcurile ca niste briose explodate.
Deci imbatranesc, aud lucruri in casti care nu sunt bagate in calculator, nu prea mai bunghesc bine nici fontu 18 de la 15 cm, mi se pune pata de zici ca sunt la menopauza si sar la bataie mai rau ca aia care vor mereu sa il bata pe ChichiCean.
Pai daca tot imi traiesc ultimele zile macar sa fie bal...zic!

The Bucket List:

Vreau sa o violez pe Tia Carerre...rau...in cur...purtand un prezervativ din blana de arici (tepii spre exterior logic!).
Vreau sa sparg Banca Angliei...sau macar pe sora ei mai saraca, Banca Anglo-Romena de la Aviatorilor.
Vreau sa faca un film despre mine si despre marile mele realizari. In rolurile principale EU(evident), in rolul valetului Anthony Hopkins, in rolul vocii valetului Jim Carrey, in rolul panaramei postita in cimitir de mine si de valet, amandoi purtand prezervative din blana de arici Tia Carerre
Vreau un ditai iahtu' plin cu iahturi mai mici (suge-o MO!...si tu Tia Carerre dar numai printr-un prezervativ din blana de arici)
Vreau sa reconstruiasca astia Japonia si sa o faca sa arate ca un decor de Hentai si o populeze numa cu japulandeze cu ochii mari cat aia de vaca care gem incet de zici ca sunt constipate si au hemoroizi atunci cand se fut.
Vreau ca
Tia Carerre sa se mute in Japonia si ea sa fie singura femeie din tara care tipa cand se fute (din cauza de prezervativ din blana de arici).
Vreau ca Tia Carerre sa fie Star Guest in fiecare episod de Happy Tree Friends.
Vreau ca arici fie modificati genetic sa aiba tepii mai mari si mai ascutiti si eventual otravitori!
Vreau ca Tia Carerre sa fie supusa unei interventii de reconstruire de himen in fiecare dimineata la ora 6 fix!
Multumesc!

2 comentarii:

Anonim spunea...

M ai dat pe spate :P(ai grija la ce te gandesti :P )...dc esti un bosorog in devenire cred ca ai nevoie de pastiluta albastra ca sa poti sa i mai faci ceva :)))))

Sperminator 2.0 spunea...

no...nu mai am nevoie nici de pastilutza albastra...daca nu e Tia Carerre nu mai prezinta interes:))

 


ne-am prost © 2010.