duminică, 27 februarie 2011

Despre Diavol


Satana, Necuratu', Michidutza, Belzebub, Asmodeu, Beliar, Leviatan, Behemot, Lilith, Hasmodai sau cum pula mea ii mai ziceti voi...mai pe scurt Dracu'. El, Dracu', este o notiune din ce in ce mai prezenta in viata cotidiana a celor mai multi dintre noi. Fie ca doar injuri mult si "Mori in Iad!" este expresia ta preferata, fie ca esti fan Faust si ai semnat un contract de 666 de pagini, scris cu catran si iscalit cu sange de virgina, prin care ai ajuns "tare-n tenis" printr-o greseala de tipar, Dracul este parte integranta a vietii tale.

1. Dracu' la birou

Biroul este "Biserica Satanista Moderna". Este locul unde Dracul este la el acasa mai ceva ca intr-un bordel de homosexuali drogati. E locul unde mirosul hartiei proaspat printate aduce a miros de smoala, e locul unde iti vinzi sufletul ca sa mananci putin mai bine, e locul unde colegele se imbraca in rochitze mini de culoare rosie ca in Pact cu Diavolita si te fac sa pacatuiesti. Inlantuiti etern de scaune si cu buzele arse de dogoarea monitoarelor suntem supusi la cazne de catre dracii mai mari in grad, care au uitat ca odata de mult au fost si ei draci micuti inlantuiti de scaune.

2. Pactul cu Dracu'

Te-ai saturat de "iadul" de la birou? Te-ai saturat de curva de nevasta-ta care "iti pune coarne"? Te-ai saturat de "dracii" aia mici? Ai fute-o pe "diavolitza" noua de la DTP? Nu poti? Nu stii cum? Nu iti ajung banii? Nu ti se scoala pula? Ai probleme ?
Nimic mai simplu! Doar cu un telefon la 021.666.666 TELVerde (a se observa totusi prefixul de Bucuresti) problemele tale au luat sfarsit. La biroul notarial din Iad mereu o sa iti raspunda cinva care va fi dispus sa iti rezolve toate problememe, pentru un mic pretz bineinteles. Totul este pefect legal (dupa legislatia Universala) si este pe baza de contract. Daca nu ai incredere in acest anunt poti lua legatura cu o sumedenie de clienti multumiti de serviciile noastre: Adolf Hitler, Iosif Vissarionovici Stalin, Nicolae Ceausescu, Roman Abramovici, Traian Basescu, Nero Claudius Caesar Augustus Germanicus, Stelian Ogica si multi altii (din pacate cu majoritatea puteti lua legatura doar prin intermediul Mamei Sedinta, adevarata fiica a Mamei Omida in cadrul unor sedinte de spiritism, pentru excursii tematice in Iad in vederea unor discutii inspirationale cu cei de mai sus nu oferim decat bilete "dus")

*Pentru contratele incheiate nu oferim clauza de reziliere. In cazul unor greseli de tipar sau unor exprimari interpretabile nu ne asumam raspunderea. Sigura durata pe care contractele sunt semnate este eternitatea. In cazul unor reclamatii BRI (Biroul de Reclamatii din Iad) este deschis la fiecare 12.500 de ani. Taxele adiacente nu sunt incluse si vor fi percepute sub forma unor torturi suplimentare. Va multumim!


3. Dracu' in pat

Dracu' exista si in pat. El este peste tot. Fie ca nevasta e la munca si tu esti cu sor'sa in pat, fie ca dormi cu capu' pe perna pe care acum vreo 45 de minute si-a dat drumu' vecinu de la 3 cat tu erai la piatza, fie ca ai vazut atat de multe in ceea ce priveste sexualitatea incat acum apelezi la scanduri cu cuie si socuri electrice ca sa mai simti ceva...dracul este acolo. Este ca si cum mereu ai avea parte de un threesome numa' ca nu stii.

4. Dracu' in relatia cu Dumnezeu

Vreun mare filosof pe care nu mai stiu cum il cheama, sau poate nici nu era filosof si asta e doar un vers dintr-o manea zicea cam asa:" Cea mai mare smecherie a lu' dracu' a fost sa il convinga pe om ca nu exista!" ...and he did...Dracu' nu este defapt sfidator la adresa Domnului. Eu sunt convins ca dracu e unul dintre cei mai buni crestini care exista. Eu zic ca dracu' merge si la biserica si aprinde lumanari pentru iertarea pacatelor. De ce? pai...Eu cred ca dracu' este singura creatura care stie ca Dumenzeu exista 100%. Eu zic, bah o fi sau nu...si doar atunci cand imi prind mana in strung incep sa urlu:" Doamne scapa-ma ca nu mai fac niciodata nimic rau". In schimb dracul este sigur ca Dumnezeu exista pt ca si el exista. Deci cand mai treceti prin fatza bisericii si vedeti un mosuletz urat si roscovan, cu cocoasa si expresie acvilina care aprinde lumanari undeva intre "vii" si "morti"...sa nu credeti ca e doar vreun mos ramolit care le aprinde acolo ca nu vede bine...eu zic ca sunteti mai destepti de atat...


2 comentarii:

Anonim spunea...

ai uitat de situatia in care the devil iti este coleg de apartament >:)

later edit: intamplator sau nu, cuvantul meu e ... "pacti" ;))

Sperminator 2.0 spunea...

:))...nasol...nasol iti spun:P

 


ne-am prost © 2010.